AFRA DE LEEUW

Communicatie

Nederland Kantelt


Jan Rotmans en Sharona Ceha startten in 2014 het initiatief Nederland Kantelt. Via deze stichting wordt zichtbaar gemaakt hoe groot, breed en positief de vernieuwingsbeweging in Nederland is. Nederland Kantelt droomt van een maatschappij waarin waarden eerst komen, en iedereen verantwoordelijk is voor een menselijker, eenvoudiger, liefdevoller en rechtvaardig leven. Voor Nederland Kantelt beheer ik de social media pagina's en nieuwsbrief.

Jonge Krachtenbundelaars

Jonge Krachtenbundelaars (JKB) is een netwerk voor Young Professionals van vernieuwende organisaties, die bijdragen aan de omslag naar een (meer) duurzame en sociale wereld. De focus ligt op de SDG's. Elke zes weken organiseert JKB een netwerkborrel met inhoudelijk programma. Als lid van het kernteam ben ik verantwoordelijk voor de online communicatie (onder andere via social media) en organisatie van meet ups, samen met het team.

OneWorld / SDG Nederland

In opdracht van OneWorld werk ik als redactie coördinator aan de website: sdgnederland.nl. Dit is hét Nederlandse platform over de zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen, ook wel Sustainable Development Goals (SDGs) genoemd. Deze doelen moeten een eind maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering in 2030. Ik coördineer de website en social media kanalen en zorg ervoor dat deze gevuld blijven met nieuwe verhalen.

Using Format